Mladi

Savjetovalište za debljinu i poremećaje prehrane mladih

Objavljeno 14.04.2024.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

U suradnji Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i Centra za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb - Istok provodi se Program Savjetovalište za debljinu i poremećaje prehrane školske djece i studenata.
Savjetovalište za debljinu i poremećaje prehrane mladih
 

U sklopu Savjetovališta provode se individualna liječnička, nutricionistička i kineziološka savjetovanja gdje korisnici mogu dobiti detaljne upute o pravilnoj prehrani, tjelesnoj aktivnosti te dugoročno održivom zdravom načinu života.

Također, u sklopu Savjetovališta roditelji i djeca imaju mogućnost sudjelovati u edukativnim radionicama o tjelesnoj aktivnosti.

Usluge Savjetovališta u cijelosti financira Grad Zagreb te su u potpunosti besplatne, bez uputnice, uz prethodno naručivanje.

Program se provodi na lokaciji Centar za zdravlje mladih, Heinzelova 62a svaku drugu srijedu (parnim datumima) od 12.00 do 16.00 sati.

Prijave za individualno savjetovanje primaju se emailom na adresama: savjet-mladi@stampar.hr ili info@czm.hr.

Za edukativne radionice o tjelesnoj aktivnosti prijaviti se može emailom na adrese: jelena.cvrljak@stampar.hr ili hrvoje.radasevic@stampar.hr.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.