Ostalo

Europski tjedan mentalnog zdravlja

Objavljeno 13.05.2024.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Nacionalni program Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) pridružuje se obilježavanju Europskog tjedna mentalnoga zdravlja, od 13. do 19. svibnja.
Europski tjedan mentalnog zdravlja
 

Obilježavanje Europskog tjedna mentalnog zdravlja je pokrenula organizacija Mental Health Europe s ciljem osvještavanja važnosti mentalnoga zdravlja u svakodnevnom životu svakog pojedinca i zajednice.

U obilježavanju Europskog tjedna mentalnog zdravlja HZJZ sudjeluje od samih početaka.

Kroz različite aktivnosti uživo i na društvenim mrežama HZJZ promiče važnost svakodnevnog ulaganja u mentalno zdravlje, poziva na osvještavanje važnosti brige o mentalnom zdravlju i predlaže neke jednostavne načine brige i ulaganja u mentalno zdravlje koje je moguće uvrstiti u svakodnevnu rutinu.

Upravo u skladu s ovogodišnjom temom obilježavanja, BOLJE ZAJEDNO: Zajedničko stvaranje budućnosti mentalnog zdravlja, HZJZ sudjeluje zajedno s partnerima, Službom za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar i Hrvatskim savezom udruga za mentalno zdravlje (SUMEZ).

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.