Ostalo

PLIVIN natječaj Zajedno prema zdravlju – tražimo 4 pobjednika, prijavite se!

Objavljeno 13.05.2024.

PLIVAzdravlje.hr

Uredništvo

Nakon tri uspješna izdanja natječaja Zajedno prema zdravlju, PLIVA i ove godine, dodjeljuje financijsku potporu neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama koje brinu o dobrobiti pacijenata.
PLIVIN natječaj Zajedno prema zdravlju – tražimo 4 pobjednika, prijavite se!
 

PLIVA, ponosna članica Teva grupe, ponovno je u potrazi za neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama čije su aktivnosti usmjerene na dobrobit pacijenata, njihovih njegovatelja i obitelji. Dosad su iza nas iznimno uspješna tri izdanja natječaja u sklopu kojih smo prijavljenim udrugama dodijelili gotovo 100.000 eura donacija za realizaciju prijavljenih inicijativa, a nova četiri pobjednika tražimo i ove godine. U potrazi smo za projektima, to jest inicijativama koje svojim radom i utjecajem mijenjaju kvalitetu života pacijenata nabolje, kao i njihovih njegovatelja i obitelji te pružaju kontinuiranu podršku tijekom i nakon liječenja.

Vjerujemo da stvaranjem humanijeg okruženja, stvaramo bolje sutra za buduće naraštaje i pokazujemo da je vraćanje zajednici jedan od ključnih faktora pozitivnih promjena. Pobjednike kojima će biti dodijeljen ukupan iznos donacija od 28.000 eura i ove će godine birati naši zaposlenici.

Već više od 100 godina uspješno brinemo o pacijentima i iznimno smo posvećeni njihovoj dobrobiti, a ovaj je natječaj još jedan od načina na koji nastavljamo razvijati svoj dugogodišnji odnos sa zajednicom u kojoj djelujemo.

Kako se prijaviti te sve ostale informacije o ovogodišnjem natječaju Zajedno prema zdravlju možete pronaći na www.pliva.hr/zajedno-prema-zdravlju Rok za slanje prijava je petak, 7. lipnja 2024. godine.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(5)
3.6 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.