Žensko zdravlje

Udruga SVE za NJU: Riječi liječe

Objavljeno 15.11.2019.

SVE za NJU

Udruga SVE za NJU, koja pruža pomoć ženama oboljelima o raka i njihovim obiteljima, pokrenula je suportivni program "Riječi liječe“ kako bi se svakoj ženi omogućila stručna psihološka i druga podršku, ne samo u trenutku dijagnoze, već i tijekom liječenja i oporavka.
Udruga SVE za NJU: Riječi liječe
 

Program obuhvaća informiranje, psihološko i psihoterapijsko savjetovanje, savjetovanje o prehrani i praćenje tijekom liječenja a provode ga stručnjaci psiholozi, psihoterapeuti i nutricionistica.

U program se mogu uključiti članovi obitelji i njegovatelji, a savjetovanje je za korisnice i korisnike besplatno.

Udruga Sve za nju lani je pružila svojim korisnicama oko 1600 individualnih savjetovanja, organizirala 113 različitih predavanja, radionica i edukacija na kojima je zabilježeno 1480 dolazaka.

Ukupno je više od 4800 puta netko pokucao na vrata Centra SVE za NJU i tom prilikom dobio neku uslugu.

Nakon završetka minimalnog suportivnog programa koji je osiguran putem bona Udruga će svakoj ženi omogućiti daljnji tretman i sudjelovanje u svim programima Centra.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.