Žensko zdravlje

6. humanitarna akcija "Nisi sama - ideš s nama"

Objavljeno 05.12.2019.

Nismo same

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" pozvala je građane da se donacijama ili kupnjom dizajnerskih majica pridruže šestoj humanitarnoj akciji "Nisi sama - ideš s nama" kojom se ženama osigurava besplatan prijevoz taksijem na kemoterapiju.
6. humanitarna akcija "Nisi sama - ideš s nama"
 

Najnovija akcija će trajati do 28. veljače 2020., a u proteklih pet udruga je korisnicama osigurala više od šest tisuća vožnji.

Do sada je plaćeno oko 400000 kuna računa za prijevoz, no u to nisu ubrojane besplatne usluge kojima taksisti potpomažu akciju.

Dizajner Juraj Zigman osmislio je novi zaštitni znak, rekavši da ga je svrha akcije visoko motivirala.

Kupovinom majice, hudice ili ogrlice s novim zaštitnim znakom kampanje, koje se mogu naručiti i putem e-maila info@nismosame.com, facebook stranice ili izravno na štandu u Avenue Mallu, akciji se mogu pridružiti svi.

Otvoren je i račun udruge IBAN: HR5524020061500066693.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.