Žensko zdravlje

Održana manifestacija "Sačuvajmo zdrave dojke"

Objavljeno 12.10.2020.

P.I.N.K. Life

U organizaciji udruge P.I.N.K. Life - Pogled iz novog kuta je na zagrebačkom Cvjetnom trgu održana manifestacija "Sačuvajmo zdrave dojke" radi informiranja javnosti o važnosti redovitog pregleda i samopregleda dojki.
Održana manifestacija "Sačuvajmo zdrave dojke"
 

Udruga ističe kako je, uspoređujući posljednje statistike, broj umrlih od raka dojke u Hrvatskoj u padu, ali i dalje svi trebaju zajedno raditi na tome da se broj umrlih maksimalno smanji.

Zbog pandemije koronavirusa, ove godine izostala je tradicionalna ružičasta povorka, a modna revija održana je na krovu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

Modnu reviju nosile su članice Udruge P.I.N.K. Life uz pratnju osoba iz javnog života koji su nosili modele hrvatskih modnih dizajnera.

Akcijom se želi potaknuti žene na redovite preventivne preglede i liječenje po svjetskim standardima.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.