Žensko zdravlje

"Nismo same": Akcija prikupljanja sredstava

Objavljeno 05.12.2020.

Nismo same

Udruga "Nismo same" i ove godine provodi humanitarnu akcija kojom prikuplja sredstva za projekt taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama te pozivaju građane i tvrtke da ih i ovu, osmu godinu zaredom, podrže svojim donacijama.
"Nismo same": Akcija prikupljanja sredstava
 

Akcija će trajati do 26. veljače 2021.

Projekt "Nisi sama - ideš s nama!" jedinstvena je socijalna usluga koju udruga kontinuirano provodi od ožujka 2018., u suradnji s taksistima Udruženja Radio Taxi Zagreb.

Do sada je zahvaljujući donacijama građana i tvrtki pružena podrška za 324 žene oboljele od raka, a korisnicama je osigurano više od 11000 vožnji na terapije.

Korisnice prijevoza uglavnom su žene slabijeg imovinskog stanja koje nemaju živućih članova obitelji, a na liječenje u Zagreb stižu iz svih krajeva Hrvatske.

Važnost projekta taksi prijevoza na kemoterapiju dodatno je došla do izražaja izbijanjem epidemije covid-19 kada imunokompromitiranim osobama nije preporučljivo da za odlazak na terapije koriste javni prijevoz.

Osim majica s logom u prodaji su i drugi proizvodi koje je moguće naručiti putem e-maila info@nismosame.com ili Facebook stranice Nismo same.

Donaciju se pak može uplatiti na humanitarni račun Udruge IBAN: HR4124020061500084599.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.