Žensko zdravlje

Akcija preventivnih pregleda madeža u Rijeci

Objavljeno 29.04.2022.

KBC Rijeka

Povodom Svjetskog dana borbe protiv melanoma i svibnja koji je prepoznat kao Mjesec svjesnosti o raku kože, Udruga "Srce za nju" organizira besplatne preglede madeža, bez uputnice i uz prethodnu najavu, za žene oboljele od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.
Akcija preventivnih pregleda madeža u Rijeci
 

Preventivni pregledi za rano otkrivanje zloćudnih tumora kože održat će se u subotu, 30. travnja 2022. od 9 do 13 sati u prostorijama Mjesnog odbora Škurinje na adresi Save Jugo Bujkove 44, Rijeka.

U provedbi ove javnozdravstvene akcije sudjeluje doktorica Darinka Periša, specijalistica dermatovenerologije i članica Stručnog tima Udruge "Srce za nju".

Žene oboljele od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti koje su zainteresirane za pregled svoj termin mogu rezervirati telefonskim pozivom na broj Udruge 0953912242 i obaviti pregled koji ponekad život znači.

Udruga Srce za nju za cilj ima pružanje pomoći ženama oboljelima od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti i senzibiliziranje javnosti o važnosti podrške i njezinom doprinosu u kvaliteti liječenja i položaja bolesnica te osiguranje logističke podrške i odgovarajuće pomoći.

Osnovana je u studenome prošle godine iz čiste emocije i potrebe za pomaganjem ženama oboljelim od onkoloških, autoimunih, kardiovaskularnih, neuroloških i drugih bolesti koje narušavaju kvalitetu života, a naročito onima slabijeg imovinskog stanja.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.