Žensko zdravlje

Selidba nekih djelatnosti iz Petrove

Objavljeno 30.09.2022.

KBC Zagreb

U Klinici za ženske bolesti i porode Kliničkog bolničkog centra Zagreb pokrenut je postupak obnove oštećenja koja su nastala kao posljedica potresa, zbog čega je potrebno reorganizirati dio djelatnosti ginekologije i opstetricije, odnosno postupke medicinski pomognute oplodnje.
Selidba nekih djelatnosti iz Petrove
 

Radi osiguranja kontinuiteta pružanja zdravstvene zaštite i osiguravanje nastavka liječenja isto će se omogućiti u suradnim ustanovama u skladu s člankom 39. Zakona o medicinski pomognutoj oplodnji.

Svi postupci pomognute oplodnje planirani za listopad ove godine bit će dovršeni u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb.

Parovi koji su dobili termine za provođenje postupaka medicinski pomognute oplodnje nakon listopada ove godine bit će obaviješteni i osigurat će im se nastavak liječenja u jednoj od suradnih ustanova.

Suradne ustanove koje će preuzeti postupke su KBC Sestre Milosrdnice, KB Sveti Duh te KB Merkur.

Parovima koji imaju kriopohranjene zametke osigurat će se izvođenje embriotransfera bez odgode.

Poliklinika Klinike za ženske bolesti i porode KBC Zagreb za obradu neplodnosti i dalje nastavlja s radom prema planiranim narudžbama.

Liječnici, embriolozi i ostali zdravstveni radnici Zavoda za humanu reprodukciju KBC Zagreb i dalje će biti na raspolaganju pacijentima te im se mogu obratiti u svakom trenutku za pomoć.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.