Žensko zdravlje

Mama budi zdrava 2023.

Objavljeno 30.09.2023.

SVE za NJU

U ovogodišnji, sedmi po redu, nacionalni projekt udruge SVE za NJU "Mama, budi zdrava" je uključeno oko 140 vrtića, osnovnih i srednjih škola te sportskih klubova mladih.
Mama budi zdrava 2023.
 

Više od 50.000 majki dobit će personalizirani edukativni letak od svoga djeteta s porukom "Mama, budi zdrava, jer mi trebaš, jer te volim…".

Nisu zaboravljeni ni očevi jer je u letku poruka i za njih.

Projekt se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i uz podršku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Dobitnik je nagrade Europske komisije EU Health Award u kategoriji prevencije.

Cilj je potaknuti žena na brigu o zdravlju i redovite kontrolne preglede jer rano otkriveni rak je pretpostavka za izlječenje.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.